Cartri, dé groothandel in kwaliteitstuinhout

Service, kwaliteit en duurzaam engagement

Een passie voor tuinhout

Cartri is al meer dan 25 jaar een toonaangevende onderneming met een passie voor tuinhout. Doorheen de jaren hebben wij een sterke positie op de markt uitgebouwd en zijn we bekend om onze hoge kwaliteitseisen en vergaande service. Dit alles is mogelijk geworden dankzij een gedreven kennis, jarenlange ervaring en onze professionele medewerkers.

Cartri doorheen de jaren …

In 1991 startte Carl Trioen met de allereerste import van een lading hout uit Polen. Oorspronkelijk met een kleine vrachtwagen en zonder enige stockageruimte in België. Al snel bleek deze stockageruimte een noodzakelijke voorwaarde om een betere service te bieden aan de eerste klanten. Er werd gestart met de huur van een opslagterrein in Kontich bij Antwerpen. De zaken liepen voorspoedig, een succesvolle onderneming was geboren. Al gauw was ook deze opslagruimte te krap en werd een stuk industriegrond in Lint aangekocht. In de jaren die volgden werd de opslagruimte steeds groter en de verkooppunten steeds uitgebreider.

Klaar voor de toekomst

Vandaag kunnen we met enige trots en fierheid prat gaan op een totale opslagruimte van meer dan 30.000m² en een 500-tal verkooppunten over heel België en Noord-Frankrijk. Dankzij onze know-how en een team van gedreven medewerkers staan we waar we nu staan. Ook in de toekomst willen we met Cartri ons blijven inzetten voor duuzaam en kwalitatief ondernemen, waarin u als klant, centraal staat.

Nieuw bij Cartri